כבש מצופה גבינת פטה עם רוטב עגבניות עשיר לוקח על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 170 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שיני שום, גבינת פטה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 96%. כבש מתובל & פטה gozleme עם רוטב עגבניות מיוחד, עגבניה שומשום בשר כבש מצופה מדפים, ו עגבניה מיובשת בשמש מתלה מצופה שום של כבש דומים מאוד למתכון זה.
שים את המתלים לתוך צלחת מתכתית ומערבבים את הקורנית, שמן, גרידת לימון, שום וחצי אורגנו בקערה. לשפשף את זה על כל הטלה, ואז לעזוב כדי להשרות לפחות 30 דקות או עד 24 שעות. חשוב כי אתה מבשל את הטלה מטמפרטורת החדר ולא מקרר קר, אז אם אתה מבשל בתוך 1 שעה בערך, להשאיר אותו מחוץ למקרר.
מחממים מחבת גדולה אטומה או תבשיל רחב, ולאחר מכן מוסיפים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את השום ואת הגבעולים, ואז לרכך במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את העגבניות ואת שאריות אורגנו, ואז מבשלים במשך 5 דקות עד שובב, פקיעה עגבניות שרי עם כף העץ שלך כדי לשחרר את כל המיצים והזרעים. קוצצים את עלי הפטרוזיליה בערך ומוסיפים חצי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הפוך את הקרום על ידי ערבוב עלי הפטרוזיליה הנותרים, פטה, גרידה, אורגנו ופירורי לחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
כאשר אתה מוכן לבשל את הטלה, להשאיר את רוב המרינדה טעים על הבשר, מתבלים אותו היטב עם מלח ופלפל טחון טרי, ולאחר מכן לחץ על הקרום על צד אחד של כל חתיכה. תושיבו את המדפים ברוטב, עם הקרום כלפי מעלה. Strew the coryme sprigs from the marinade over the lamb and into the sauce, then drizzle everything with a little extra virgin olive oil. צולים את הטלה ברוטב, חשוף, במשך 20 דקות (עבור בשר ורוד ועסיסי) עד הקרום הוא זהוב ואת הרוטב התעבה. השאירו לנוח במשך 10 דקות, מכוסה באופן רופף, כך הקרום לא הולך רטוב, ולאחר מכן לגלף את הטלה בין כל עצם לעשות קציצות.