בננה חמאה עם דלעת ותבלינים
חמאת בננה עם פשטידת דלעת תבלין נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בננות, רגיל אבקת פירות פקטין, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לחם בננה תבלין דלעת, בננה דלעת ספייס מאפינס, ו פנקייק תבלין דלעת עם חמאת דלעת.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את החמאה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מועכים את הבננות ביסודיות עם מחית תפוחי אדמה או מעבד מזון או בלנדר. למדוד בדיוק ארבע כוסות של פירה ולהעביר אותו לסיר בינוני עם תחתית כבדה.
מוסיפים את מיץ הלימון, פקטין, חמאה ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים בסוכר ופאי דלעת תבלין בבת אחת. להחזיר את התערובת לרתיחה ומרתיחים קשה במשך דקה אחת.
הסר את הסיר מהחום ולאפשר לו להתקרר במשך כמה דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של החמאה עם כפית מתכת קרה.
מצקת את החמאה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.