קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננה-שוקולד פרפה

בננה-שוקולד פרפה
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך קצפת, ביסקוטי אגוזים, רוטב פאדג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בננה שוקולד פרפה, פרפה יוגורט בננה שוקולד, ו שוקולד קוקוס בננה קרם פרפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביסקוטי בשקית ניילון גדולה zip העליון, crushing בגסות אותם עם פטיש בשר או מערוך להניב 1/2 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את רוטב הפאדג ' בקערת מיקרוגל בטוחה. כיסוי ומיקרוגל על 45 שניות גבוהות או עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
3
כפית 1/4 גביע גלידה לתוך כל אחד 8 כוסות פרפה. למעלה הגלידה עם בננה 1/4 כוס 1 כף קצפת; לחזור על השכבות, מסתיים עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים כל פרפה עם כ 1 כף פירורי ביסקוטי, העליון עם כ 1 1/2 כפיות רוטב פאדג'.
מרכיבים שתצטרך