מילוי ערמונים
מילוי ערמונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 358 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עופות תיבול, מרגרינה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין חדה, לחתוך חריצים על פני הערמונים.
מניחים ערמונים בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 25 דקות, או עד מכרז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים ערמונים, בצל, מלח, פלפל, עופות תיבול, ומבשלים עד הבצל רך, על 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה בינונית, ומערבבים עם הלחם הקוביות.
בקערה קטנה, להכות יחד ביצים וחלב, ורסס מעל תערובת הלחם הקוביות.
אופים 30 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד פני השטח הוא פריך ושח קל.