בננות פוסטר
בננות פוסטר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הקראולית הזאת. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לך ליקר בננה, חמאה, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר II, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 10 אינץ ' כבדה על אש נמוכה.
מוסיפים סוכר חום, allspice ואגוז מוסקט ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים ליקר בננה ומביאים רוטב לרתיחה.
מוסיפים בננות ומבשלים 1 דקה בכל צד, בזהירות כפית רוטב על בננות כפי שהם מבשלים.
הסר בננות מחבת לצלחת הגשה. להביא רוטב לרתיחה בזהירות להוסיף את הרום. אם הרוטב חם מאוד, האלכוהול יעלה בלהבות בעצמו. אם לא, באמצעות להבה מקל, בזהירות להצית ולהמשיך לבשל עד הלהבה דועכת, כ 1 עד 2 דקות. אם הרוטב הוא דק מדי, לבשל במשך 1 עד 2 דקות עד שהוא syrupy בעקביות.
מוסיפים גרידה כתומה ומערבבים לשלב. מיד כפית את הרוטב על בננות ומגישים.
מגישים עם וופלים, קרפים, או גלידה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
קש בהיר בצבע, האף של Albariño זה מפתה עם דבש, אגס ופירות טרופיים ורכיב מינרלי קל. זה עסיסי ורך עם טעמי הדר ופרחים בפה, ובכל זאת הוא עגול ורך באותו time.It תואם באופן מושלם עם פירות ים טריים רכיכה; הוא ליווי אידיאלי למטבח אסיה מלוח, חריף; והוא גם נהדר בכוחות עצמו כיין קוקטייל. אוהבי מזון הרפתקנים באמת ידהימו ויעוררו השראה בחבריהם על ידי הגשתו עם זיווג סביר, אבל פנטסטי של צלעות ברביקיו מסורתיות עם רוטב מתוק, חריף מעט עגבניות מבוסס.