בננות קפואות
גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה חצי-מתוק, בוטנים קלויים, חמאת בוטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו בננות שוקולד קפוא, בננות שוקולד קפוא, ו בננות שוקולד קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
הכנס 1 מקל פופ קרח לתוך הקצה לחתוך של כל חצי בננה.
מניחים את הבננות על תבנית אפייה מכוסה בנייר שעווה, ומקפיאים עד שהבננות קופאות, בערך 2 שעות.
מוציאים את הבננות הקפואות מהמקפיא ומפיצים שכבה של חמאת בוטנים על כל בננה.
מניחים את הבננות מכוסה חמאת בוטנים בחזרה במקפיא במשך 30 עד 45 דקות.
ממיסים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים רק-בקושי מבעבע, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
לטבול כל בננה קפואה בשוקולד המומס, כפיות השוקולד על הבננה כדי לכסות אותו לחלוטין.
מגלגלים את הבננות טבל בבוטנים הקצוצים ומניחים על נייר השעווה מכוסה אפייה; להקפיא עד השוקולד הוא מוצק, על 1 עד 2 שעות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.