בס ים אפוי במלח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, קלוף עגבניות, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בס מפוספס אפוי במלח, בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות, ו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם פלפל. מחלקים את הקורנית, פטרוזיליה וריחות בזיליקום ושום בין חללי הדגים; לסגור את החללים עם שיפודי במבוק. בקערה, לשלב את שומר, שמיר וזרעי כוסברה עם מלח ומים. על תבנית אפייה גדולה מאוד, לעשות 2 ערימות רדודות עם מחצית תערובת המלח. הגדר כל דג על ערימה ולכסות לחלוטין עם המלח שנותר, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
אופים את הדגים במשך כ -30 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית רושם 130 בחלק העבה ביותר של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, בקערה, לשלב את העגבניות, שמן זית ומיץ לימון בזיליקום מגורר; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
באמצעות פטיש קטן או האחורי של סכין כבד, לשבור את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
תברישי מלח מהדגים. הרם את הדג מן העצמות על צלחות לשרת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.