בס מפוספס מושחר עם לחם עם כפית תירס וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים מושחר עם לחם כפית תירס וירקות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 864 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, תירס, בס מפוספס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום, בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת.
מחממים את הקרם בסיר על אש בינונית.
לטאטא בקמח התירס ולבשל, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים את התירס, בצל ירוק, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
הסר מהחום, מערבבים את הביצים, ומתפשטים באופן שווה בתבנית האפייה מוכנה.
אופים עד סט וזהב חום בקצוות, כ 40 דקות. כאשר הלחם יש 15 דקות עזבו לאפות, חום 1 כף השמן במחבת מעל חום בינוני.
מפזרים את הבס עם התיבול Cajun ומבשלים עד אטום ומתחיל להתפורר, כ 4 דקות לכל צד. מחלקים את הירוקים בין צלחות בודדות טפטוף עם השמן שנותר.