קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות94
מגזין

בס מפוספס פריך עם רוטב טומטילו אדום ותפוחי אדמה אדומים קלויים

בס מפוספס פריך עם רוטב טומטילו אדום ותפוחי אדמה אדומים קלויים
בס מפוספס שלם ופריך עם רוטב טומטילו אדום ותפוחי אדמה אדומים קלויים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1658 קלוריות, 171 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, תפוחי אדמה חדשים, habanero צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים כ-2 אינץ ' של שמן במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני עד 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מקציפים יחד קמח, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא במספיק מים כדי להפוך את הבלילה העקבית של הבלילה קרפ. כאשר השמן יש 360 מעלות. מתבלים כל דג היטב מבפנים ומבחוץ וטובלים לתוך הבלילה, ומאפשרים לכל עודף לברוח. בזהירות במקום 2 דגים שלמים בכל מחבת ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
מגישים כל דג על צלחת גדולה, מצקת עם כמה רוטב Tomatillo האדום, ולסדר את תפוחי אדמה עשב קלויים חדשים סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
רוטב Tomatillo אדום: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים tomatillos במחבת קלייה קטנה, לזרוק עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. צלוי עד רך, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
TomatillosTomatillos
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
חום שנותר שמן זית במחבת רוטב בינוני, מוסיפים בצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים שום habanero ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
שוםשום
9
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
10
מוסיף את tomatillos, מערבבים, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
11
להעביר את התערובת למעבד מזון, להוסיף את החומץ, הדבש והכוסברה, ולעבד עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
12
תפוחי אדמה אפויים חדשים קלויים: מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק תפוחי אדמה עם שמן זית, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מניחים במנה קלייה קטנה וצלי עד מבושל דרך חום זהוב.
14
הסר מהתנור ומיד לקפל את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן בוטנים או שמן קנולה, לטיגוןשמן בוטנים או שמן קנולה, לטיגון3(חוֹרֶף)ניו מקסיקו אבקת צ'ילהניו מקסיקו אבקת צ'ילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית קצוצה דקעירית קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק3(חוֹרֶף)כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצה דק עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה דק עלים שטוחים2ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1habanero צ'ילה, קצוץ גסhabanero צ'ילה, קצוץ גס2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12תפוחי אדמה חדשים, לחתוך לחצי או לרבעים בהתאם לגודלתפוחי אדמה חדשים, לחתוך לחצי או לרבעים בהתאם לגודל3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדולבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורזקמח אורז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4בס מפוספס שלם, על 1 קילו כל אחד, scaled, gutted, שטוף, וטפחת יבשבס מפוספס שלם, על 1 קילו כל אחד, scaled, gutted, שטוף, וטפחת יבש8tomatillos, הקליפה ורחצהtomatillos, הקליפה ורחצה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן