בסיס גלידה
בסיס גלידה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, חצי שמנת, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זה עובד טוב כמו קינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-45 דקות. וזה די גרוע. נסו בסיס הגלידה המושלם נטול לקטוז, אנדי סופר שמנת בסיס גלידה טבעוני גלם, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמנת הכבדה חצי שמנת לתוך סיר כבד, במקום מעל חום בינוני נמוך, וחום עד בקושי מבעבע, ערבוב לעתים קרובות. תנמיך את החום לנמוך.
מקציפים יחד את חלמוני הביצה, הסוכר והמלח בקערה גדולה עד לשילוב יסודי.
לאט לשפוך על 1/2 כוס תערובת שמנת חמה לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור שלוש פעמים יותר, לטאטא ביסודיות לפני הוספת כל כוס נוספת 1/2 של שמנת חמה לתערובת חלמון הביצה.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה בחזרה לסיר עם השמנת החמה הנותרת, ומקציפים כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה ומעטפת את הגב של כף, 5 עד 8 דקות. אל תתנו תערובת להרתיח.
יוצקים את בסיס הגלידה לקערה ומאפשרים להתקרר במשך כ -20 דקות; מניחים במקרר וצינה לילה. למחרת, יוצקים לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
הסר את הגלידה, לארוז לתוך מיכל מכוסה, להקפיא במשך 2 שעות או לילה לפני ההגשה.