קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

בצל אדום, גרוייר ופוגאסה רוזמרין

בצל אדום, גרוייר ופוגאסה רוזמרין
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו בצל אדום, עגבניות שרי ורוזמרין פוגאס, תפוח אדמה אדום & עגבניות מוקרם עם כרישה, Gruyère & רוזמרין, ו רוזמרין וזיתים שחור פוגאס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תטה את הקמח לתוך קערת ערבוב. עבור שמרים יבשים תערובת קלה, מערבבים את זה לתוך הקמח. עבור שמרים טריים, להתפורר זה ולשפשף לתוך הקמח כפי שהיית עם חמאה בעת ביצוע מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
שמרים טרייםשמרים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מרתיחים את הקומקום ומודדים 100 מ " ל לתוך כד. למעלה עם מים קרים לסימן 300ml. בדוק את הטמפרטורה עם האצבע שלך זה צריך להרגיש בצורה מושלמת יד חמה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
הוסף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הפוך באר במרכז החומרים היבשים ושופכים את הנוזל בבת אחת.
6
מערבבים במהירות באמצעות הידיים או מזלג עץ כדי להפוך בצק רך ומעט דביק. לנגב את הבצק סביב הקערה כדי להרים כל קמח רופף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מפזרים את משטח העבודה עם קמח להטות את הבצק. ללוש על ידי מתיחה אותו ממך, ואז לקפל אותו לשניים כלפיך ודוחף אותו משם עם העקב של היד שלך. תן לו רבע סיבוב וחזור, פיתוח קצב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
כאשר הבצק הוא חלק, לשים אותו בחזרה לתוך קערת ערבוב, לכסות עם מגבת תה ולהשאיר לנוח 1 hr (אין צורך למצוא מקום חם). הבצק מוכן כאשר הוא קופץ בחזרה כאשר אתה לוחץ אותו עם האצבע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
דק פורסים את הבצל ומבשלים בעדינות בשמן עד מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
חותכים את gruyre לקוביות קטנות. קוצצים חצי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
11
להטות את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש קלות את הבצל ורוזמרין קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
רול או לחץ על חתיכת בצק אחת לצורה מלבנית על 20 ס "מ x 25 ס" מ, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מרופד בנייר שאינו מקל. לעשות חתך אלכסוני גדול על פני מרכז הבצק כמעט עד הקצוות. הפוך שלושה חתכים אלכסוניים קטנים יותר משני צדי החתך הגדול כדי ליצור צורת עלה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
חזור עם חתיכת הבצק האחרת. מקל קוביות gruyre ורסיסי רוזמרין לתוך הבצק במרווחים, ואז מפזרים קצת קמח ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
15
תנור חום 240c / 220c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
השאירו את הכיכרות להוכיח במשך 20 דקות ואז אופים במשך 13-15 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מגישים חמים עם מרקים ומתחילים.