בצל אדום, גרוייר ופוגאסה רוזמרין
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו בצל אדום, עגבניות שרי ורוזמרין פוגאס, תפוח אדמה אדום & עגבניות מוקרם עם כרישה, Gruyère & רוזמרין, ו רוזמרין וזיתים שחור פוגאס (מתכונים דומים).
הוראות
תטה את הקמח לתוך קערת ערבוב. עבור שמרים יבשים תערובת קלה, מערבבים את זה לתוך הקמח. עבור שמרים טריים, להתפורר זה ולשפשף לתוך הקמח כפי שהיית עם חמאה בעת ביצוע מאפה.
מרתיחים את הקומקום ומודדים 100 מ " ל לתוך כד. למעלה עם מים קרים לסימן 300ml. בדוק את הטמפרטורה עם האצבע שלך זה צריך להרגיש בצורה מושלמת יד חמה.
הפוך באר במרכז החומרים היבשים ושופכים את הנוזל בבת אחת.
מערבבים במהירות באמצעות הידיים או מזלג עץ כדי להפוך בצק רך ומעט דביק. לנגב את הבצק סביב הקערה כדי להרים כל קמח רופף.
מפזרים את משטח העבודה עם קמח להטות את הבצק. ללוש על ידי מתיחה אותו ממך, ואז לקפל אותו לשניים כלפיך ודוחף אותו משם עם העקב של היד שלך. תן לו רבע סיבוב וחזור, פיתוח קצב.
כאשר הבצק הוא חלק, לשים אותו בחזרה לתוך קערת ערבוב, לכסות עם מגבת תה ולהשאיר לנוח 1 hr (אין צורך למצוא מקום חם). הבצק מוכן כאשר הוא קופץ בחזרה כאשר אתה לוחץ אותו עם האצבע.
דק פורסים את הבצל ומבשלים בעדינות בשמן עד מתרכך, כ 5 דקות.
חותכים את gruyre לקוביות קטנות. קוצצים חצי הרוזמרין.
להטות את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש קלות את הבצל ורוזמרין קצוץ.
באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לשניים.
רול או לחץ על חתיכת בצק אחת לצורה מלבנית על 20 ס "מ x 25 ס" מ, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מרופד בנייר שאינו מקל. לעשות חתך אלכסוני גדול על פני מרכז הבצק כמעט עד הקצוות. הפוך שלושה חתכים אלכסוניים קטנים יותר משני צדי החתך הגדול כדי ליצור צורת עלה.
חזור עם חתיכת הבצק האחרת. מקל קוביות gruyre ורסיסי רוזמרין לתוך הבצק במרווחים, ואז מפזרים קצת קמח ומלח ים.
תנור חום 240c / 220c מאוורר / גז
השאירו את הכיכרות להוכיח במשך 20 דקות ואז אופים במשך 13-15 דקות עד הזהב.
מגישים חמים עם מרקים ומתחילים.