ארטישוק, גבינת עיזים ופיצת עוף
ארטישוק המתכון , גבינת עיזים ופיצה עוף יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 537 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, גבינת עיזים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארטישוק, גבינת עיזים ופיצת עוף, ארטישוק, פיצת גבינה של זית ועז, ו עגבניות מיובשות, גבינת עיזים ופיצת ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר תנור לצלות. קל מעיל מחבת ברוילר גדול עם ספריי בישול.
מפזרים עוף עם אורגנו מיובש; מתבלים במלח ופלפל; מניחים עוף במחבת. צלוי 2 דקות לכל צד.
הסר מחבת מהתנור; הגדר תנור ל 232°.
מערבבים גבינת עיזים וריקוטה בקערה; להפיץ באופן שווה על קרום פיצה, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם עוף, ארטישוקים, ועגבניות; מפזרים פרמזן.
אופים עד פרמזן הופך זהב, על 8 דקות.
מפזרים אורגנו טרי ומגישים.