בצל אדום מקורמל ופיצת תאנה
בצל אדום מקורמל ופיצה תאנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2186 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 103 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, מלח, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל קרמל ופיצת תאנה, פיצה בקרמל בצל ואגסים, ו בצל קרמל ופיצת בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור.
במחבת סאוט, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד שקופים, כ -12 דקות.
מוסיפים חומץ, מלח ופלפל; מערבבים ומבשלים 5 דקות.
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות נייר קלף בקוטר 10 אינץ'.
הסר גיליון העליון של קלף ולכסות את הבצק באופן שווה עם שתי הגבינות, תאנים, אגוזי מלך, חצי הבצל אורגנו.
להפחית את התנור ל 232° ולהעביר פיצה (על קלף) לאבן פיצה או תבנית אפייה.
אופים עד גבינה זהובה קרום פריך, על 12 דקות.
תן מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך לתוך 8 פלחי ומנה.