בצל אדום מקורמל ופיצה תאנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2186 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 103 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, מלח, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל קרמל ופיצת תאנה, פיצה בקרמל בצל ואגסים, ו בצל קרמל ופיצת בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
תנור
3
במחבת סאוט, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים בצל ומטוגנים עד שקופים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים חומץ, מלח ופלפל; מערבבים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
6
הסר מהחום.
7
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות נייר קלף בקוטר 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
8
הסר גיליון העליון של קלף ולכסות את הבצק באופן שווה עם שתי הגבינות, תאנים, אגוזי מלך, חצי הבצל אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
אגוזי מלך
בצל
בצק
תאנים
9
להפחית את התנור ל 232° ולהעביר פיצה (על קלף) לאבן פיצה או תבנית אפייה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.