קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בצל וטארט בייקון

בצל וטארט בייקון
בצל וטארט בייקון דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון עבה לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב, כל המטרה קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת בייקון ובצל, בצל וטארט בייקון, ו בצל וטארט בייקון.

הוראות

1
שלב 1 קמח כוס, 1 כוס מים חמים, ו 1 כפית שמרים בקערה גדולה; מערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולתת לעמוד עד בועות תערובת, על 30 דקות. מערבבים במלח, ולאחר מכן 1 1/4 קמח כוסות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עד צורות בצק רכות מעט דביקות, הוספת קמח יותר על ידי כף אם דביק מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שיכפיל את נפח, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מחממים תנור ל 260°. קמח קל 2 סדינים אפייה גדולים. יד קמח קל; אגרוף את הבצק ולחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מרדדים כל מחצית על משטח מקומח קלות למלבן 16x10 אינץ ' דק.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מעבירים כל מלבן לסדין אפייה מוכן. אם הבצק מתכווץ, רול או למתוח כל אחד בחזרה לגודל. פירה קרם fraîche, גבינת קוטג', שמנת חמוצה במעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מורחים תערובת שמנת על קרום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מפזרים בצל ובייקון גלם על תערובת שמנת, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
אופים עוגות עד הקצוות של קרום הם פריך וחום, על 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מפזרים בנדיבות עם פלפל; לחתוך לחתיכות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
11
* נמכר בכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 כוס שמנת כדי פושר (85°F).
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
12
הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות חלב חמאה. לכסות ולתת לעמוד באזור חם, ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות, בהתאם לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)