קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

בצל מקורמל ומילוי לחם תירס

בצל מקורמל ומילוי לחם תירס
בצל מקורמל ומילוי לחם תירס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 76 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שמנת כבדה, ציר עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו בצל מקורמל ומילוי לחם תירס, בצל קרמל ולחם תירס בייקון, ו בצל מקורמל ולחם תירס גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך כ 10 דקות, או עד רך וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
הוסף מרווה לגרד לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מוסיף את חתיכות לחם תירס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ולתת לו לזרוק טוב עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצה, הקרם והמלאי, ושופכים את זה על לחם התירס. מערבבים את המילוי יחד ודוחפים את חלל תרנגול ההודו. אתה יכול גם כפית אותו לתבנית אפייה בחמאה ולשים אותו בתנור יחד עם טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לחם תירסלחם תירס
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
קרםקרם
מלאימלאי
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
7
אופים עד חם וקשוח על גבי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות מרתפי ערבה ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.