בצל מקורמל ומילוי לחם תירס
בצל מקורמל ומילוי לחם תירס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 76 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שמנת כבדה, ציר עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו בצל מקורמל ומילוי לחם תירס, בצל קרמל ולחם תירס בייקון, ו בצל מקורמל ולחם תירס גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך כ 10 דקות, או עד רך וקרמל.
הוסף מרווה לגרד לתוך קערה גדולה ערבוב.
מוסיף את חתיכות לחם תירס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ולתת לו לזרוק טוב עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצה, הקרם והמלאי, ושופכים את זה על לחם התירס. מערבבים את המילוי יחד ודוחפים את חלל תרנגול ההודו. אתה יכול גם כפית אותו לתבנית אפייה בחמאה ולשים אותו בתנור יחד עם טורקיה.
אופים עד חם וקשוח על גבי, כ -30 דקות.