אופים מלית בקר
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, אפיית מלית בקר עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 350 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת $1.33 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, שמנת מרוכזת של מרק פטריות, מים ובשר בקר טחון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . נסו אפייה של הודו ומלית , אפיית מלית צדפה , ואפי מלית עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
העבר ל-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
בקערה גדולה מערבבים את התוכן של חבילת תיבול מלית, מרקים, פטריות, מים וירקות.
מפזרים מלית על תערובת בקר; מעל תערובת מרק.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד שהם מתחממים.