דלעת בלוטים עם מלית פטל היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 305 קלוריות . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל ירוק, אורז חום מוכן, שמן זית ורכז מיץ תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 84% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת בלוטים עם מלית חמוציות , דלעת בלוטים עם מלית תפוחים ודלעת בלוטים עם מלית תרד .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חותכים את הדלעת לשניים וגורפים זרעים. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש דלעת בשמן זית ולפזר תבלין פאי דלעת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
4
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים לאיחוד שאר החומרים. ממלאים מרכזי דלעת בתערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
5
מניחים בתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 15 עד 20 דקות או עד שהדלעת מתרככת.