קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

דלעת בלוטים עם מלית פטל

דלעת בלוטים עם מלית פטל
דלעת בלוטים עם מלית פטל היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 305 קלוריות . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל ירוק, אורז חום מוכן, שמן זית ורכז מיץ תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 84% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת בלוטים עם מלית חמוציות , דלעת בלוטים עם מלית תפוחים ודלעת בלוטים עם מלית תרד .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חותכים את הדלעת לשניים וגורפים זרעים. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש דלעת בשמן זית ולפזר תבלין פאי דלעת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים לאיחוד שאר החומרים. ממלאים מרכזי דלעת בתערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
5
מניחים בתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 15 עד 20 דקות או עד שהדלעת מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
חותכים כל חצי דלעת בלוטים לחצי ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט