קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בצל מקורמל ומרק שאלוט קרם

בצל מקורמל ומרק שאלוט קרם
בצל מקורמל ומרק שמנת שאלוט יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מרק בשר דל שומן, חמאה, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 32%. מתכונים דומים: בצל מקורמל ומטבל שאלוט, מרק שאלוט מקורמל, ו מרק שאלוט קרם.

הוראות

1
במחבת ברוחב 8 או 9 אינץ', מערבבים בצלצלי שאלוט עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
אופים בתנור 375 עד הזהב עמוק, מחבת רועד מדי פעם כדי להפוך חתיכות, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל, חמאה וסוכר עד בצל הוא חום זהוב עמוק, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף שרי לצלצלים, ערבוב לשחרר חתיכות השחמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים תערובת לבצלים. בבלנדר, מערבולת ירקות, חלק בכל פעם, עד חלקה מאוד, הוספת מרק מספיק כדי להקל על מיזוג. להחזיר ירקות טהורים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיף מרק שנותר, טימין, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
ערבוב לעתים קרובות, להביא לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים 20 דקות כדי למזג טעמים.
8
מוסיפים חצי וחצי ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות.
9
מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
10
מצקת לתוך קערות העונה כדי לטעום עם רוטב חם, מלח ופלפל, ומיץ מ פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
מצקתמצקת