בצל מקורמל ומרק שאלוט קרם
בצל מקורמל ומרק שמנת שאלוט יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מרק בשר דל שומן, חמאה, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 32%. מתכונים דומים: בצל מקורמל ומטבל שאלוט, מרק שאלוט מקורמל, ו מרק שאלוט קרם.
הוראות
במחבת ברוחב 8 או 9 אינץ', מערבבים בצלצלי שאלוט עם שמן.
אופים בתנור 375 עד הזהב עמוק, מחבת רועד מדי פעם כדי להפוך חתיכות, על 1 שעה.
בינתיים, במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל, חמאה וסוכר עד בצל הוא חום זהוב עמוק, כ 45 דקות.
הוסף שרי לצלצלים, ערבוב לשחרר חתיכות השחמה במחבת.
יוצקים תערובת לבצלים. בבלנדר, מערבולת ירקות, חלק בכל פעם, עד חלקה מאוד, הוספת מרק מספיק כדי להקל על מיזוג. להחזיר ירקות טהורים למחבת.
מוסיף מרק שנותר, טימין, ומרווה.
ערבוב לעתים קרובות, להביא לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים 20 דקות כדי למזג טעמים.
מוסיפים חצי וחצי ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות.
מצקת לתוך קערות העונה כדי לטעום עם רוטב חם, מלח ופלפל, ומיץ מ פלחי לימון.