בצל מתוק ברוקולי לחם תירס
אם יש לכם ברוקולי, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי עם ויניגרט בצל מתוק, ברוקולי-בצל מתוק-טארט גבינה, ו לחם תירס בצל וידאלי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים תבנית אפיית מתכת בגודל 9x9 אינץ'.
בקערה, מערבבים יחד את הבצל המתוק, ברוקולי, גבינת קוטג', ביצים, תערובת לחם תירס, ומרגרינה. סקופ את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד החלק העליון הוא השחמה ואת התבשיל עלה, כ 45 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5