בצל מתוק ממולא
בצל מתוק ממולא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 45 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם קישואים, פירורי לחם, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בצל מתוק ממולא, בצל מתוק ממולא, ו בצל מתוק ממולא.
הוראות
לקלף בצל לחתוך 1/4 אינץ'. פורסים מלמעלה ולמטה. חותכים בזהירות ומסירים את מרכז כל בצל ומשאירים 1/2 אינץ'. פגז; קוצצים בצל הוסר.
במחבת גדולה הקפיצו את הקישואים, השום והבצל הקצוץ בשמן עד שהם רכים ומיצים מופחתים. מערבבים פנימה את הבזיליקום, הטימין, המלח והפלפל.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, הבייקון וגבינת הפרמזן. ממלאים קליפות בצל בתערובת קישואים.
מניחים בתוך 3 או 4 קילו - ט משומן. סיר איטי.
מוסיפים מרק לתנור האיטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהבצל רך.