בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת" שוש"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת "שוש". ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. אם יש לך שקדים blanched, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים קלויים וגזר לבן עם אבקת צ'ילי, שוש בטעם הדר מתוק צמה, ו ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו.
הוראות
לקלף את השכבות החיצוניות של הבצל עד שכל אחד הוא כ 3 אינץ ' בקוטר. חתוך את קצות השורש כך הבצל לעמוד זקוף. מסדרים את הבצלים על תבנית אפייה גדולה ומכסים בנייר כסף.
אופים במשך כ 4 שעות, עד שהם מתרככים חלקית.
הסר את נייר הכסף ואופה את הבצל בשליש העליון של התנור במשך 2 שעות ארוכות יותר, מסובב אותם מדי פעם, עד שהם מאוד רך משחימים בעושר בחוץ. אם הבצלים מתחילים לצוץ מהעורות שלהם, תדחפו אותם חזרה פנימה.
בינתיים, מורחים את הזיתים הקצוצים על צלחת מיקרוגל בטוחה. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 12 דקות עד הזיתים מיובשים אבל עדיין שמנמן; להעביר למעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מעבירים את הזיתים לקערה בינונית ומוחקים את מעבד המזון.
Pulse השקדים במעבד המזון עד טחון דק; להעביר גיליון אפייה מעוטר ולזרוק עם הסוכר demerara.
אופים באותו תנור כמו הבצל במשך כ 6 דקות, תוך ערבוב כמה פעמים, עד זהוב קלוי.
מוסיפים את השקדים לזיתים וזורקים היטב.
בסיר, להביא את המשטח לרתיחה.
מוסיפים את השמן והחומץ ומתמזגים היטב. מתבלים במלח.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את הרביעי העליון של כל בצל.
מעבירים את הבצלים לצלחות. כפית את הויניגרט על גבי ומקשטים עם תערובת שקדים-זית.