בצל-פרג זרע טוויסט
גשו לסופר וקנו מלח, חלב, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצל-פרג רוטב, לחם בצל פרג, ו ביסקוויטים פרג בצל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 קמח כוס, סוכר, שמרים, ומלח בקערה גדולה.
מחממים חלב, 1/4 כוס מים, ו 3 כפות חמאה בסיר עד חם מאוד (120 עד 130); בהדרגה לערבב לתוך תערובת קמח. מערבבים ב 1 ביצה ונותר 1 1/2 כוסות קמח עד מעורבב.
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (4 עד 6 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
מערבבים בצל ו -3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
רול בצק לתוך מלבן 14-x 10 אינץ'; לחתוך חצי לאורכו. כפית חצי תערובת בצל במרכז כל מלבן. להביא צדדים ארוכים מעל מילוי, צובט תפרים לאטום.
מקום, צד התפר למטה זה לצד זה, על תבנית אפייה משומנת קלות. צבטו חלקים יחד ב 1 קצה לאטום; מנות צמה, וצביטה מסתיים לאטום.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 עד 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים 1 ביצה 1 כף מים עד מעורבב; מברשת על הבצק.
אופים ב 350 במשך 35 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 25 דקות; מגניב על מתלה חוט.