בצל צלוי בלסמי
בצל קלוי בלסמי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, חמאה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל בלסמי צלוי, בצל צלוי בלסמי, ו בצל ותפוחי אדמה צלויים בלסמי.
הוראות
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 500°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם לסכל.
חותכים בצל דרך שורש קצה לתוך 3/4 אינץ ' עבה טריזים.
מניחים בקערה בינונית; לזרוק עם שמן. סדר בצל, לחתוך בצד למטה, על גיליונות אפייה.
מפזרים מלח ופלפל. צלי עד בצל הם חומים ומכרז, מחבתות מסתובבות בתנור ולהפוך בצל פעם אחת, כ 45 דקות.
בינתיים, להמס חמאה בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סוכר ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים חומץ. חזור לחום. מבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 2 דקות. (בצל זיגוג בלסמי יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב. מכסים בנפרד ומקררים. לחמם בצל ב 375°f תנור על 15 דקות. מערבבים זיגוג על אש נמוכה כדי לחמם מחדש.)