בצק הפיצה הטוב ביותר שלנו
בצק הפיצה הטוב ביותר שלנו הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמרים, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה די טוב. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, מערבבים שמרים לתוך 1 1/2 כוסות מים חמים (100 עד 110).
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס שמן, קמח ומלח.
מערבבים עם וו בצק במהירות נמוכה כדי להתמזג, ולאחר מכן לערבב במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק מאוד נמתח, 8 עד 10 דקות. הבצק ירגיש דביק.
מכסים את הבצק ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה בצק ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 30 עד 45 דקות. בינתיים, לחתוך 6 חתיכות של נייר קלף, כל אחד על 12 ב. ארוך. הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (כ 350; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק כ 7 שניות).
להפוך את הבצק על משטח עבודה לחתוך 6 מנות. עבור כל פיצה, להניח גיליון קלף על משטח העבודה ולשפשף עם 1 כפית. שמן. באמצעות ידיים משומנות היטב, לשים כל מנה בצק על גיליון קלף. לשטח מנות בצק, ואז לטפוח לתוך 9 - עד 10-in. סיבובים. אם הבצק מתחיל להתכווץ, תן לנוח 5 דקות, ואז לטפוח שוב.
תן לבצק לעמוד עד נפוח, בערך 15 דקות.
להעיף סיבוב של בצק על הגריל, בצד הבצק למטה. לקלף קלף. שים 1 או 2 סיבובים יותר בצק על גריל. מבשלים, מכוסים, עד שהבצק מתנפח וסימני גריל מופיעים מתחת, כ -3 דקות.
העברת סיבובים, צד בגריל למעלה, לסדינים אפייה. חזור עם הבצק שנותר. (סיבובים בגריל יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות; לחמם גריל להמשיך.)
סדר את הבחירה של תוספות פיצה (להלן) על הצדדים בגריל של בצק. עם מרית רחבה, להחזיר פיצות, 2 או 3 בכל פעם, כדי גריל ומבשל, מכוסה, עד השחמה פריך מתחת, פיצות סיבוב פעם אחת אפילו לבישול, 4 עד 6 דקות.
הפוך קדימה: בצק מלא דרך שלב 1, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות ועד 2 ימים (הבצק יוכפל בגודל, ואת הטעם יתפתח כפי שהוא עומד).