קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בצק הפיצה הטוב ביותר שלנו

בצק הפיצה הטוב ביותר שלנו
בצק הפיצה הטוב ביותר שלנו הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמרים, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה די טוב. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, מערבבים שמרים לתוך 1 1/2 כוסות מים חמים (100 עד 110).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
מוסיפים 1/4 כוס שמן, קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
4
מערבבים עם וו בצק במהירות נמוכה כדי להתמזג, ולאחר מכן לערבב במהירות בינונית עד הבצק הוא חלק מאוד נמתח, 8 עד 10 דקות. הבצק ירגיש דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מכסים את הבצק ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
אגרוף למטה בצק ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 30 עד 45 דקות. בינתיים, לחתוך 6 חתיכות של נייר קלף, כל אחד על 12 ב. ארוך. הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (כ 350; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק כ 7 שניות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
גרילגריל
7
להפוך את הבצק על משטח עבודה לחתוך 6 מנות. עבור כל פיצה, להניח גיליון קלף על משטח העבודה ולשפשף עם 1 כפית. שמן. באמצעות ידיים משומנות היטב, לשים כל מנה בצק על גיליון קלף. לשטח מנות בצק, ואז לטפוח לתוך 9 - עד 10-in. סיבובים. אם הבצק מתחיל להתכווץ, תן לנוח 5 דקות, ואז לטפוח שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
8
תן לבצק לעמוד עד נפוח, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
להעיף סיבוב של בצק על הגריל, בצד הבצק למטה. לקלף קלף. שים 1 או 2 סיבובים יותר בצק על גריל. מבשלים, מכוסים, עד שהבצק מתנפח וסימני גריל מופיעים מתחת, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
העברת סיבובים, צד בגריל למעלה, לסדינים אפייה. חזור עם הבצק שנותר. (סיבובים בגריל יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות; לחמם גריל להמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
11
סדר את הבחירה של תוספות פיצה (להלן) על הצדדים בגריל של בצק. עם מרית רחבה, להחזיר פיצות, 2 או 3 בכל פעם, כדי גריל ומבשל, מכוסה, עד השחמה פריך מתחת, פיצות סיבוב פעם אחת אפילו לבישול, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
12
הפוך קדימה: בצק מלא דרך שלב 1, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות ועד 2 ימים (הבצק יוכפל בגודל, ואת הטעם יתפתח כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק