בצק פיצה בסיסי & וריאציות
בצק פיצה בסיסי & וריאציות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך שמן זית; יותר, קמח לחם לא סופג; יותר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: בצק פיצה בסיסי, בצק פיצה בסיסי, ו מרנג בסיסי עם וריאציות או פבלובה גדולה.
הוראות
מערבבים את הקמח, סוכר או דבש, מלח, שמרים ושמן זית בקערת ערבוב גדולה או בקערה של מערבל דוכן חשמלי.
הוסף 2 ½ כוסות מגניב (60 עד 65 מעלות F) מים. עם כף גדולה או חיבור ההנעה של המיקסר החשמלי במהירות נמוכה, לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור גס, 2 עד 3 דקות ביד או 1 עד 2 דקות במערבל.
תן את שאר הבצק, חשוף, במשך 5 דקות.ללוש את הבצק: אם משתמשים במערבל חשמלי, לעבור לקרס הבצק. ללוש את הבצק במשך 2 עד 3 דקות, או ביד על משטח עבודה מקומח קלות או עם הוו בצק של המיקסר על מהירות בינונית-נמוכה. כפי שאתה ללוש, להוסיף יותר קמח או מים לפי הצורך כדי לייצר כדור של בצק כי הוא חלק, גמיש, דביק למדי אבל לא דביק. כאשר דקר עם אצבע נקייה, הבצק צריך לקלף בקלות ובצורה נקייה. זה עשוי להיצמד מעט לתחתית קערת הערבוב אבל לא לצדדים.צנן את הבצק: שמן קל קערה בגודל כפול מהבצק.
מגלגלים את הבצק בקערה כדי לצפות אותו בשמן, מכסים את החלק העליון של הקערה בחוזקה בניילון נצמד, ומקררים לפחות 8 שעות ועד 3 ימים. זה יעלה לאט במקרר אבל יפסיק לגדול פעם אחת מקורר לחלוטין. אם הפלסטיק בולט, לשחרר את הצטברות פחמן דו חמצני על ידי הרמת קצה אחד של לעטוף פלסטיק ולאחר מכן לסגור מחדש. השתמש בבצק לפיצות, קלצונה או סטרומבולי לפי הוראות המתכונים.הפוך טיפים קדימה
עדיף לערבב את הבצק לפחות יום לפני שאתה מתכנן לאפות. הבצק שומר עד 3 ימים במקרר או במשך 3 חודשים במקפיא. כדי להקפיא את הבצק: לאחר לישה של הבצק, מחלקים אותו ל -6 חתיכות לפיצות או calzones או 4 חתיכות לסטרומבולי. להקפיא כל כדור בשקית הקפאה zip-top משלה. הם יתססו קצת במקפיא, וזה נחשב לעלייה. לפני השימוש, להפשיר לחלוטין בשקיות שלהם לילה במקרר או בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 שעות. ואז לטפל בבצק בדיוק כפי שהיית רגיל בצק overnighted, ממשיך עם ההוראות להכנת פיצות, calzones, או סטרומבולי.וריאציות
בצק פיצה מחיטה מלאה: להחליף 25% עד 50% מהקמח בכמות שווה של קמח מחיטה מלאה. ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד קמח לכל מטרה כפי שאתה ללוש. המטרה שלך היא לייצר כדור בצק שהוא חלק, גמיש, דביק למדי אבל לא דביק. הוא עשוי להיצמד מעט לתחתית קערת הערבוב, אך לא לצדדים של הקערה. בצק פיצה קמח תירס: להחליף 25% עד 50% מהקמח עם כמות שווה של קמח תירס. התחל עם אותם מים כמו בבצק רגיל ולהתאים משם, הוספת קמח נוסף עד הבצק, כאשר דקר עם אצבע נקייה, מתקלף בקלות ובצורה נקייה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עד 10 Tbs. של קמח כדי לקבל את העקביות הנכונה: גמיש ודביק (כמעט אבל לא די דביק). כמות הקמח הנוסף תהיה תלויה בסוג קמח התירס. פולנטה, למשל, סופג הרבה יותר לאט מאשר לטחון תירס בסדר. מכיוון שלעתים קרובות לוקח יותר זמן לקמח תירס להתייבש לגמרי, תגלו שהבצק יתייצב מעט כשהוא מתקרר במקרר.