בצק פיצה קרום מטורף
בצק פיצה קרום מטורף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 1. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 686 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כלמתכונים. 256 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם פלפל, ביצים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 88%. נסו פיצה קרום מטורפת, פיצה נקניק קרום מטורף, ו בצק פיצה קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית פיצה או תבנית אפייה.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, מלח, אורגנו ופלפל שחור.
מערבבים פנימה ביצים וחלב; מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה ומטים עד לציפוי אחיד. מסדרים תוספות לבחירה על גבי הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 25 דקות, עד שקרום מוגדר.
מזלפים על רוטב פיצה ומפזרים על גבינה.
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנג ' ובזה (כמו פטל שחור, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה גם מרוממים בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.