Baccalan is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 256 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בגט, רוטב עגבניות, בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Africa. Kgm, בקרה לבנה, ו מרק בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות. מחלקים שום ורוטב עגבניות באופן שווה בין 4 מנות כלי חרס קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים 5 חתיכות בקלה בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
מפזרים 1 כפות צלפים, 1 כפית אוליו סנטו, 1/2 כפית אורגנו, וקורט של מלח על בקלה בכל מנה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.