בקאלה
Baccalan is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 256 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בגט, רוטב עגבניות, בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Africa. Kgm, בקרה לבנה, ו מרק בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות. מחלקים שום ורוטב עגבניות באופן שווה בין 4 מנות כלי חרס קטנות.
מניחים 5 חתיכות בקלה בכל מנה.
מפזרים 1 כפות צלפים, 1 כפית אוליו סנטו, 1/2 כפית אורגנו, וקורט של מלח על בקלה בכל מנה.
אופים עד בקלה מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.