בקלאווה
בקלאווה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 194 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, בצק פילו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תחתית וצדדים של מחבת 9x13 אינץ'.
קוצצים אגוזים וזורקים עם קינמון. תניח בצד. בצק פילו לפרוש.
חותכים מחסנית שלמה לשניים כדי להתאים מחבת. מכסים פילו עם מטלית לחה כדי לשמור על ייבוש החוצה כמו שאתה עובד.
מניחים שני יריעות בצק במחבת, חמאה ביסודיות. חזור עד שיש לך 8 גיליונות שכבות.
מפזרים 2-3 כפות של תערובת אגוז על גבי. למעלה עם שני גליונות בצק, חמאה, אגוזים, שכבות כמו שאתה הולך. השכבה העליונה צריכה להיות על 6-8 גיליונות עמוק.
באמצעות סכין חדה לחתוך לתוך יהלום או צורות מרובעות כל הדרך לתחתית המחבת. אתה יכול לחתוך לתוך 4 שורות ארוכות לעשות חתכים אלכסוניים.
אופים במשך כ 50 דקות עד בקלאווה הוא זהב פריך.
הפוך רוטב בעוד בקלאווה הוא אפייה. מרתיחים סוכר ומים עד שהסוכר נמס.
מוסיפים וניל ודבש. מבשלים כ -20 דקות.
הסר בקלאווה מהתנור ומיד רוטב כפית על זה.
מגישים במסמכי הקאפקייקס. זה קופא היטב. השאר אותו חשוף כפי שהוא מקבל רטוב אם הוא עטוף.