בקלאווה
בקלאווה יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 683 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים פיסטוקים במעבד מזון כמה שניות עד קצוץ דק.
מוסיפים אגוזי מלך, סוכר 2/3 כוס, וקינמון, ומעבדים עד המרקם של ארוחה גסה; דופק את כל גושים. תניח בצד.
פילו גיליון 1 בכושר קל בתחתית צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ משומן קלות; פילו לקצץ כדי להתאים, במידת הצורך.
צחצח היטב חמאה מומסת. Fit 7 סדינים פילו יותר בצלחת, צחצוח כל שכבה היטב עם חמאה מומסת.
פיזור תערובת 1/3 כוס אגוז נדיב מעל פילו.
הוסף 2 סדינים פילו יותר, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת, ואז עוד תערובת 1/3 כוס אגוז. המשך שכבת פילו ותערובת אגוז, צחצוח כל גיליון עם חמאה, עד כל תערובת האגוזים משמש. למעלה עם גיליונות פילו הנותרים, צחצוח כל עם חמאה מומסת.
מניחים בקלאווה במקפיא 10 דקות. (זה עושה את זה יותר קל לחתוך.)
פרוס בקלאווה בדפוס 2 אינץ ' רחב, בצורת יהלום. (בשלב זה, בקלאווה עשוי להיות קפוא: מחבת לעטוף עם רדיד אלומיניום כבד חובה, תווית ותאריך, להקפיא.)
הגדר צלחת אפייה על מתלה תנור באמצע, ומניחים מחבת רדודה של מים על מתלה מתחת.
אופים ב 300 במשך 2 שעות ו 10 דקות או עד חום זהוב. (
אופים בקלאווה קפוא, חשוף, באותו אופן ב 300 במשך 2 1/2 עד 3 שעות או עד חום זהוב.)
שלב הנותרים 2/3 כוס סוכר, 2 כוסות מים, דבש, ומיץ לימון בסיר גדול, כבד, nonstick. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, חשוף, 20 דקות.
להעביר כוס מדידה 1 ליטר, מגניב לטמפרטורת החדר.
סירופ רסס באופן שווה על בקלאווה. מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד לילה לפני ההגשה.