קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות86
מגזין

בקלאווה פקאן יוונית

בקלאווה פקאן יוונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח מידל, כל כך לתת יווני פקאן קלוין לנסות. יש קינוח זה קלוריות 32886, 325 גרם חלבון ו 2749 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %87 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קינמון, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלאווה פקאן יוונית, בקלאווה יוונית, ו עוגת פקאן בקלאווה.

הוראות

1
בסיר לשלב 2 כוסות סוכר, 1 כוס מים, דבש נוזלי, ברנדי, מיץ לימון מקל קינמון; להביא לרתיחה מעל חום בינוני ערבוב כל הזמן, להרתיח במשך כ 1 דקה (או עד הסוכר הוא מומס לחלוטין) ואז להסיר מהחום; סירופ מגניב COMPLETELY.In קערה נוספת לזרוק את הפקאנים קצוצים עם 1 כוס סוכר, קינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
נייר אורזנייר אורז
דבש נוזלידבש נוזלי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מברשת 2 (13 x 9 אינץ') מחבתות אפייה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מניחים 8 פילו גיליונות במחבת 1, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת, ולאחר מכן העליון עם תערובת 2 כוסות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים 3 פילו סדינים מעל תערובת פקאן, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת, ולאחר מכן העליון עם 2 כוסות של תערובת פקאן.חזור עם 3 גיליונות פילו יותר ולאחר מכן 2 כוסות תערובת פקאן.למעלה עם 6 פילו סדינים, צחצוח כל אבל הסדין העליון עם חמאה מומסת.חזור על ההליך עם גיליונות פילו הנותרים תערובת פקאן עבור המחבת השנייה.באמצעות סכין חדה לחתוך שכבות באלכסון לתוך 3/4 אינץ ' יהלומים; בעדינות מברשת עם שאר החמאה.הכנס ציפורן במרכז כל יהלום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים בתנור 149° במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים מהתנור ויוצקים את הסירופ השמור המוכן באופן שווה על הבקלאווה האפויה.מגניב לחלוטין במחבתות על מדפים תיל.כאשר מקורר לחתוך שוב באלכסון; להסיר מחבתות לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)