בקלאווה פקאן יוונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח מידל, כל כך לתת יווני פקאן קלוין לנסות. יש קינוח זה קלוריות 32886, 325 גרם חלבון ו 2749 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %87 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קינמון, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלאווה פקאן יוונית, בקלאווה יוונית, ו עוגת פקאן בקלאווה.
הוראות
בסיר לשלב 2 כוסות סוכר, 1 כוס מים, דבש נוזלי, ברנדי, מיץ לימון מקל קינמון; להביא לרתיחה מעל חום בינוני ערבוב כל הזמן, להרתיח במשך כ 1 דקה (או עד הסוכר הוא מומס לחלוטין) ואז להסיר מהחום; סירופ מגניב COMPLETELY.In קערה נוספת לזרוק את הפקאנים קצוצים עם 1 כוס סוכר, קינמון וציפורן.
מברשת 2 (13 x 9 אינץ') מחבתות אפייה עם חמאה מומסת.
מניחים 8 פילו גיליונות במחבת 1, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת, ולאחר מכן העליון עם תערובת 2 כוסות פקאן.
מניחים 3 פילו סדינים מעל תערובת פקאן, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת, ולאחר מכן העליון עם 2 כוסות של תערובת פקאן.חזור עם 3 גיליונות פילו יותר ולאחר מכן 2 כוסות תערובת פקאן.למעלה עם 6 פילו סדינים, צחצוח כל אבל הסדין העליון עם חמאה מומסת.חזור על ההליך עם גיליונות פילו הנותרים תערובת פקאן עבור המחבת השנייה.באמצעות סכין חדה לחתוך שכבות באלכסון לתוך 3/4 אינץ ' יהלומים; בעדינות מברשת עם שאר החמאה.הכנס ציפורן במרכז כל יהלום.
אופים בתנור 149° במשך 1 שעה.
מוציאים מהתנור ויוצקים את הסירופ השמור המוכן באופן שווה על הבקלאווה האפויה.מגניב לחלוטין במחבתות על מדפים תיל.כאשר מקורר לחתוך שוב באלכסון; להסיר מחבתות לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.