קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות38
מגזין

בקלה זיגוג כתום מיסו עם אורז חום אפונה שיטאקי

בקלה זיגוג כתום מיסו עם אורז חום אפונה שיטאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מיסו כתום זיגוג Cod עם אורז חום אפונה שיטאקי. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 3 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ג'ינג'ר הקרקע, פטריות שיטאקה, הדבק מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו הליבוט צלוי עם זיגוג כתום ומיסו, חציל קלוי עם זיגוג מיסו כתום, ו עוף בשומשום בסיר אחד, שיטאקי ואורז חום (מתכונים דומים).

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.