בקלה לימון עם מחית שעועית בזיליקום
בקלה לימון עם מחית שעועית בזיליקום דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 222 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, מניית ירקות, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 91 אדם התרשמו מתכון זה. מתכונים דומים: בקלה דביקה עם מחית סלריאק ופטרוזיליה, בקלה בגריל עם Pancetan ו מחית אפונה, ו בקלה fallky Sriracha מעל גזר גזר גזר גזר גזר גזר גזר גזר גזר גזר גזר.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שים את העגבניות על מגש אפייה, לשפשף עם קצת שמן וכמה תיבול, ואז לצלות במשך 5 דקות עד העורות מתחילים לפצל.
מוסיפים את הדג למגש, למעלה עם רוב גרידת הלימון ועוד תיבול, ואז טפטוף עם קצת יותר שמן. צלי במשך 8-10 דקות עד פתיתי דגים בקלות.
בינתיים, לבשל את השעועית במחבת של מים רותחים במשך 3 דקות עד רק במכרז.
מסננים, ואז עצה למעבד מזון עם שאר השמן, שום, גבעולי בזיליקום, מיץ לימון ומלאי, ואז דופק לטהור עבה, מחוספס מעט. מתבלים לפי הטעם.
מחלקים את העגבניות ואת מחית בין שתי צלחות, העליון עם הבקלה, ואז לפזר עם עלי בזיליקום ואת גרידת לימון הנותרים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.