קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בקלה מזוגגת מייפל עם בייבי בוק צ'וי

בקלה מזוגגת מייפל עם בייבי בוק צ'וי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מיסו זיגוג בקלה שחור על בייבי בוק צ'וי ופטריות שיטאקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבנית אפייה זכוכית, לשלב סירופ מייפל, 1 כף רוטב סויה דל נתרן, שמן שומשום ופלפל אדום מרוסק; להוסיף פילה בקלה ומעייל ברוטב. להכניס למקרר 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
מעבירים דגים לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צלוי ב 475 עד מבושל דרך מעט השחמה (9-10 דקות). בינתיים, שמן קנולה חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שום טחון זנגביל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני (1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מוסיפים בוק צ ' וי, מירין, 1 כף רוטב סויה דל נתרן, וחומץ, ומבשלים, ערבוב, עד הירוקים נבולים וגבעולים הם במכרז פריך (3-4 דקות). מחלקים בוק צ ' וי ובקלה בין 4 צלחות; מפזרים פילה עם בצל ירוק קצוץ זרעי שומשום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ירוקירוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.