זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, גרגרי חומוס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלה עם ארטישוק וחומוס, בקלה עם ארטישוק וחומוס, ו קינואה עם ארטישוק וחומוס.
הוראות
1
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס את החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, לבבות ארטישוק, כובעי שיטאקי, גזר ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שחום קל, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את החומוס ואת המניה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים והנוזל כמעט התאדה, 5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ועירית ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
במחבת nonstick גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד כמעט עישון. מתבלים את פילה הבקלה במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה טובה על הקרקעית, כ-6 דקות. בזהירות להעיף את הפילה ולבשל עד שהם לבנים לאורך כל הדרך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
כפית את הירקות לתוך קערות רדודות העליון עם פילה בקלה צרוב.
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.