בקלה עם לימון ופטרוזיליה וירקות קיץ
בקלה עם לימון ופטרוזיליה & ירקות הקיץ יכול להיות רק חלב חינם ו pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 297 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, בקלה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בקלה אפוי לימון ופטרוזיליה, בקלה אפוי לימון ופטרוזיליה, ו בקלה צלויה עם פירורי לימון ופטרוזיליה.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
לקרוע את הלחם לחתיכות ולשים במעבד מזון עם הפטרוזיליה וגרידת לימון. בליץ לעשות פירורים מחוספסים.
שמן קל צלחת אפייה רדודה, ולאחר מכן להוסיף את הבקלה בשכבה אחת. מברשת קלה את הדג עם שמן, ולאחר מכן לחץ על הפירורים.
אופים עבור 10-12 דקות. בינתיים, קיטור הירקות עד רק רך, ואז לזרוק את השמן הנותר, חרדל ומיץ לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.