בקלה עם מולים, צ'וריסו, קרוטונים מטוגנים, ומיונז זעפרן
בקלה עם מולים, צ'וריסו, קרוטונים מטוגנים, ומיונז זעפרן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 75 גרם של שומן, וסך הכל 1095 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ ליים, חלב, צ'וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים עם מיונז זעפרן, מולים צוננים עם מיונז זעפרן, ו מולים צוננים עם מיונז זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ לימון זעפרן בקערה קטנה.
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
להקציף במיונז, שמן, ורוטב פלפל חריף. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור בקירור.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט, שום, פלפל אדום כתוש, זעפרן ו סאוט 4 דקות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה.
מוסיפים מולים ותימין; מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, כ 5 דקות (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). מסננים מרק צדפות לסיר גדול; מוסיפים צ ' וריסו, עגבניות, פלפל קלוי ופטרוזיליה לנוזל.
הסר מולים מצדפים. לעשות קדימה: מולים מרק בישול יכול להיעשות 6 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
יוצקים מספיק שמן לתוך סיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'. חברו מדחום לטיגון עמוק לצד המחבת.
להקציף ביצים, חלב, קאיין בקערה גדולה.
מוסיפים לחם, מערבבים למעיל.
מסננים את עודף הנוזל. עבודה בקבוצות, מוסיפים לחם לשמן חם ומבשלים עד חום, פונה לפי הצורך, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר ניקוז.
מחממים תנור ל 177°. להביא מיץ צדפות ויין כדי להתבשל בסיר קטן.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 7x5 אינץ'.
מוסיפים חתיכות בקלה לצלחת; מפזרים מלח וטפטוף בשמן.
אופים עד דגים הוא אטום במרכז, צוף עם נוזל ציד בלתי חוקי פעמיים, על 8 דקות.
להביא מרק צדפות כדי להתבשל.
מוסיפים מולים וחום דרך. מחלקים מולים ומרק בין 4 קערות מרק רדודות. למעלה כל אחד עם חתיכת בקלה, 3 קרוטונים, ו מנה של מיונז זעפרן.v
נקניק חזיר-קישור בטעמים עם שום ותבלינים אבל מתון יותר מאשר צ ' וריסו מקסיקני; זמין בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים ספרדיים ומ tienda.com.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.