קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

בקלה עם מולים, צ'וריסו, קרוטונים מטוגנים, ומיונז זעפרן

בקלה עם מולים, צ'וריסו, קרוטונים מטוגנים, ומיונז זעפרן
בקלה עם מולים, צ'וריסו, קרוטונים מטוגנים, ומיונז זעפרן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 75 גרם של שומן, וסך הכל 1095 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ ליים, חלב, צ'וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים עם מיונז זעפרן, מולים צוננים עם מיונז זעפרן, ו מולים צוננים עם מיונז זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיץ לימון זעפרן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
3
להקציף במיונז, שמן, ורוטב פלפל חריף. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף שאלוט, שום, פלפל אדום כתוש, זעפרן ו סאוט 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
זעפרןזעפרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מולים ותימין; מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, כ 5 דקות (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). מסננים מרק צדפות לסיר גדול; מוסיפים צ ' וריסו, עגבניות, פלפל קלוי ופטרוזיליה לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מולים מצדפים. לעשות קדימה: מולים מרק בישול יכול להיעשות 6 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1
יוצקים מספיק שמן לתוך סיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'. חברו מדחום לטיגון עמוק לצד המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום שמן 177°.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
להקציף ביצים, חלב, קאיין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים לחם, מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
בואו להשרות 2 דקות.
6
מסננים את עודף הנוזל. עבודה בקבוצות, מוסיפים לחם לשמן חם ומבשלים עד חום, פונה לפי הצורך, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מחממים תנור ל 177°. להביא מיץ צדפות ויין כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים לתוך צלחת אפייה 7x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים חתיכות בקלה לצלחת; מפזרים מלח וטפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים עד דגים הוא אטום במרכז, צוף עם נוזל ציד בלתי חוקי פעמיים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להביא מרק צדפות כדי להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
מוסיפים מולים וחום דרך. מחלקים מולים ומרק בין 4 קערות מרק רדודות. למעלה כל אחד עם חתיכת בקלה, 3 קרוטונים, ו מנה של מיונז זעפרן.v
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוטוניםקרוטונים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
נקניק חזיר-קישור בטעמים עם שום ותבלינים אבל מתון יותר מאשר צ ' וריסו מקסיקני; זמין בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים ספרדיים ומ tienda.com.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה (לטיגון עמוק)שמן קנולה (לטיגון עמוק)0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה cod, לחתוך ל 4 חתיכות שוותפילה cod, לחתוך ל 4 חתיכות שוות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שפשף, debeardedמולים, שפשף, debearded2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה0(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף11 קילו קישואים,פלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדק לקוביות פלפל אדום קלוי מן הצנצנתדק לקוביות פלפל אדום קלוי מן הצנצנת1צביטהקורט של חוטי זעפרןקורט של חוטי זעפרן1צביטהקמצוץ של חוטי זעפרן, מתפוררקמצוץ של חוטי זעפרן, מתפורר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט קצוץ (כ -2 קטן)שאלוט קצוץ (כ -2 קטן)142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)12 1 אינץ חתיכות קרועות לחם מחמצת ללא חמצת (אודות12 1 אינץ חתיכות קרועות לחם מחמצת ללא חמצת (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו ספרדי מעושן, חתוך לקוביותצ'וריסו ספרדי מעושן, חתוך לקוביות4עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות קצוץ דקעגבניות קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.