בקר בורגונדי III
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קציצות בשר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. נסו בשר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בשר הבורגונדי שלי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, לצרוב בשר בקר מכל הצדדים. מערבבים בצל, ו לטגן עד חום זהוב.
מוסיפים פטריות, חמאה, מרק פטריות ויין. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 2 שעות.