בקר וברוקולי מוקפץ
בקר וברוקולי מוקפץ יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מים, מרק בשר, נבטי שעועית מונג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר, שום, ג ' ינג ' ר ורוטב סויה בקערה ולתת לעמוד.
לשטוף ברוקולי ביסודיות לחתוך לפרחים. לקצץ ולקלף גבעולים לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה או ווק על חום גבוה, להוסיף פרחי ברוקולי וגבעולים, ואז מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומערבבים עד שהמים מתאדים.
מוסיפים שמן שנותר למחבת, מוסיפים תערובת בקר ומערבבים במשך 3 דקות. מערבבים יחד מרק ו קורנפלור, מוסיפים בשר ומערבבים עד שהרוטב מתעבה, כ 3 דקות יותר.
מוסיפים ברוקולי ונבטי שעועית, ואז מבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות.