בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש
בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, שרי, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: בקר מוקפץ עם ג'ינג'ר טרי כבוש, מערבבים בקר מטוגן עם אננס וג'ינג'ר כבוש, ו בקר מונגולי מוקפץ.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף את השרי עם רוטב סויה קורנפלור.
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל עם המרינדה.
בקערה קטנה, להקציף את מרק העוף עם שרי, רוטב צדפות, רוטב הויסין, רוטב שום צ ' ילה-עמילן תירס.
הרם את הבשר מן המרינדה; להשליך את המרינדה.
מחממים ווק או מחבת גדולה עד חם מאוד.
להוסיף 2 כפות של שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את הסטייק ומטגנים מעל חום גבוה עד להשחמה ומבושלים עד בינוני, על 1 דקה.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן צמחי לווק.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר הטרי ואת הבצל הירוק ומערבבים על חום גבוה עד ריחני, על 30 שניות. להחזיר את הסטייק לווק ולהוסיף את הג ' ינג ' ר כבוש והרוטב. מוקפץ עד שהרוטב מתעבה, כ -10 שניות.
מעבירים את הסטייק לקערות ומגישים.