מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מרהיב. מתכונים דומים: בקר מטוגן ביין אדום, בקר מטוגן ביין אדום, ו יין אדום, צלעות בקר מטוגנות..
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן בסיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
4
בשר חום בשמן חם מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל. (אם תחתית הסיר מתחילה לחרוך, חום נמוך עד בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מעבירים לצלחת באמצעות מזלג ומלקחיים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיף pancetta שמן בסיר ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה ושומן הוא שניתנו, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בצל, גזר, סלרי וסוט, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים וזהובים, 10 עד 12 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים שום, טימין, רוזמרין ו sauté, ערבוב, עד השום מתחיל לרכך ולהפוך זהב, על 2 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ואז מחזירים בשר יחד עם כל מיצים שנצברו על צלחת לסיר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. Braise עד הבשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להעביר בשר ללוח חיתוך. שומן רזה מפני השטח של רוטב ולהשליך יחד עם גבעולי עשב. מרתיחים רוטב עד מופחת על ידי כשליש, על 5 דקות, ואז העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחוזרים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
1
* בשר משפר את הטעם אם עשה 3 ימים קדימה. קריר לחלוטין ברוטב, חשוף, ואז צונן ברוטב, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור שחומם מראש 177° עד חם, 25 עד 30 דקות, ולאחר מכן לחתוך בשר.