מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מרהיב. מתכונים דומים: בקר מטוגן ביין אדום, בקר מטוגן ביין אדום, ו יין אדום, צלעות בקר מטוגנות..
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן בסיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים שום, טימין, רוזמרין ו sauté, ערבוב, עד השום מתחיל לרכך ולהפוך זהב, על 2 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ואז מחזירים בשר יחד עם כל מיצים שנצברו על צלחת לסיר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. Braise עד הבשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות.
* בשר משפר את הטעם אם עשה 3 ימים קדימה. קריר לחלוטין ברוטב, חשוף, ואז צונן ברוטב, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור שחומם מראש 177° עד חם, 25 עד 30 דקות, ולאחר מכן לחתוך בשר.