בקר סטרוגנוף מהיר
בשר בקר מהיר סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מרק בשר דל נתרן, בצל ירוק, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בקר סטרוגנוף מהיר, בקר סטרוגנוף מהיר, ו בקר סטרוגנוף מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים אטריות; מבשלים 5 דקות או עד אל דנטה.
חותכים בשר על פני התבואה לרצועות 1/4 אינץ 'רחב; רצועות לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף בשר למחבת; לטגן 4 דקות או עד השחמה.
מוסיפים 1 בצל כוס, פלפל שחור, מלח, פפריקה, ופטריות למחבת; לטגן 4 דקות או עד למכרז. להפחית חום בינוני.
שלב 1/4 מרק בשר כוס קמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק, בשר בקר, שנותר 3/4 מרק כוס, ונותר 1/2 כוס מים למחבת, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד שהרוטב מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה, בצל ירוק וחמאה.
מגישים תערובת בקר על אטריות ביצים; מפזרים פטרוזיליה.