בר מרמלדה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו סופלה מרמלדה.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
קו 900g / 2lb כיכר פח עם נייר greaseproof.
מניחים את הקמח, תבלינים מעורבים, סוכר גלגלית, שידות, פירות יבשים וקמצוץ של מלח לקערה גדולה.
ממיסים את החמאה ו 2 כפות ריבה בסיר, ולאחר מכן מערבבים בחלב.
יוצקים נוזלים לתוך החומרים היבשים, מוסיפים את חומץ היין הלבן ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת העוגה לתוך פח כיכר מצופה ואופים עבור 1 שעה, או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.
בינתיים, להפוך את זיגוג על ידי חימום שאר ריבה עם 2 כפות מים ואת הסוכר הדובדבן עד מבעבע וסירופי. כאשר העוגה מבושלת להסיר אותו מהתנור, לשפוך מעל זיגוג ריבה, ואז מפזרים סוכר דמררה. תשאיר למקרר את הפח.