בראוני חמאת בוטנים מלוח
עוגיות חמאת בוטנים מלוח דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-48 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. אם יש לכם מים, בלוק של קצף פלסטיק, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוני חמאת בוטנים מלוח, עוגת בראוני מתוק ומלוח פופס, ו מתוק N ' מלוח חמאת בוטנים Chex מיקס®.
הוראות
תנור חום כדי 163°. קו 8 אינץ 'מחבת מרובעת עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד התלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לרסס עם ספריי בישול. הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב. השתמש בנייר כסף כדי להרים בראוניז מתוך מחבת; קצוות לקצץ.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. צורה בראוניז אפוי לתוך כדורי 1 אינץ'; מקום על גיליון עוגיות. להקפיא עד המשרד; לשמור בקירור.
בקערה למיקרוגל, מיקרוגל שוקולד וחמאת בוטנים נחשפו על 1 דקה גבוהה, ערבוב פעם אחת, עד נמס וחלק. לטבול קצה 1 מקל סוכרייה על מקל לתוך תערובת שוקולד ולהכניס מקל לתוך כדור בראוני 1 לא יותר מחצי הדרך. חוזר. להחזיר בראוני פופס לסדין עוגיות. להכניס למקרר 5 דקות.
הסר מהמקרר כמה בכל פעם. טובלים כל כדור לתוך תערובת שוקולד כדי לכסות; הקש על עודף. הכנס את הקצה הנגדי של מקל לתוך בלוק קצף.
מפזרים צמרות עם בוטנים ומלח. להכניס למקרר עד סט.