הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כלב הטיילת, צ'יפס הטיילת טריו מתובל, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערה של מערבל לעמוד עם משוט מחובר, להכות את החמאה, מלח (אם משתמשים), הן סוכרים, אבקת קקאו, סירופ תירס ווניל עד מעורב היטב, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות.עם מיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השמן ומערבבים עד משולב, ואז מערבבים את הקמח, קערת גירוד. זה דורש מאמץ רב כי יש הרבה בלילה וזה נוטה להיצמד לתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים את הבלילה במחבת ואופים ב 350 מעלות F. במשך 45 עד 50 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים קצת M & Ms ו שבבי שוקולד על בראוניז החמים. הם צריכים להמיס קצת ולדבוק. אם לא, אתה יכול לטפטף שוקולד נמס על הבראוניז מאוחר יותר ולאחר מכן להוסיף את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
2 זילוף בצורת לב
5
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 3 שעות לפני חיתוך. אני משוכנע שהעוגיות טעימות יותר ביום השני, אבל זה רק אני.
6
חותכים לתוך 16 בראוניז גדולים או 32 קטנים. לאחסן במקרר.