בראוניז בייקון
בראוניז בייקון עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו בראוניז בורבון בייקון, בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן, ו בראוניז עם בייקון וקרמל מלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מטגנים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד כמעט פריך, על 5 דקות.
מוסיפים דבש ומערבבים עד הקצפה שוככת.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת כדי להתקרר.
מערבבים חמאה מומסת, סוכר חום, סוכר לבן, ותמצית וניל בקערה גדולה; מערבבים ביצים.
מנפים קמח, אבקת קקאו ומלח יחד בקערה; מוסיפים לתערובת הביצה. מקפלים בייקון ושוקולד צ ' יפס לתערובת; יוצקים לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות. אפשר לחומיות להתקרר במשך 20 דקות לפני חיתוך לריבועים.