בראוניז חמאת בוטנים משיש
משיש חמאת בוטנים בראוניז לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 132 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. לכו לחנות ואספו את פילסברי הכי טוב לכל קמח המטרה, חמאה, ביצים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 18%. בראוניז חמאת בוטנים משיש, עוגת גבינה חמאת בוטנים שוקולד בראוניז משיש, ו פאי חמאת בוטנים משיש שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה.
מערבבים סוכר חום, חמאת בוטנים וחמאה בקערה של מערבל חשמלי. מקציפים עד לקבלת קרם בהיר.
מוסיפים ביצים וניל. מקציפים עד רכה. מערבבים פנימה תערובת קמח רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מזלפים שוקולד מומס על הבלילה. בעזרת סכין קטנה וחדה, מערבלים את השוקולד לחלק העליון של הבלילה ליצירת אפקט שיש.
אופים 30 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "