קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז כמהין קפוצ'ינו

בראוניז כמהין קפוצ'ינו
קפוצ'ינו טראפל בראוניז הוא קינוח אמריקאי. מתכון זה מכין 16 מנות עם 189 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קיצור, סוכר קונדיטורים, גרגירי קפה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה די רע. פאי כמהין שוקולד קרם קפוצ'ינו, קפוצ'ינו בראוניז, ו קפוצ'ינו בראוניז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד חלקה. מצננים מעט. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, הסוכר החום והווניל. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והקינמון; מערבבים לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מורחים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-22 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים את גבינת השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שהם בהירים ואווריריים. ממיסים קפה במים. מערבבים לתערובת גבינת שמנת. במיקרוגל, ממיסים צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד חלקה. מקציפים לתערובת גבינת שמנת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
קפהקפה
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
מורחים על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
עבור זיגוג, במיקרוגל, להמיס צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד חלקה. טובלים כל שקד באמצע הזיגוג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
שקדיםשקדים
צ ' יפסצ ' יפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מיקרוגלמיקרוגל
8
בואו לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
9
מזלפים את הזיגוג שנותר מעל סורגים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
10
מניחים שקדים במרכז כל בר. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.