קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז מוס פטל

בראוניז מוס פטל
בראוניז מוס פטל עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, ציפוי גבינת שמנת עשירה & שמנת, שבבי שוקולד חצי -weet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 11%. מתכונים דומים: בראוניז מוס פטל, בראוניז מוס פטל, ו בראוניז מוס פטל מסורתי.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של פאן). תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס עבור טפטוף. בקערה בינונית למיקרוגל, מניחים שבבי שוקולד שנותרו, 3/4 כוס שמנת ו 3 כפות ג ' לי פטל. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב פעם בכל דקה, עד שוקולד נמס. מערבבים עד שהתערובת חלקה (ייתכן שעדיין יש מעט ג ' לי לא מעורב). מקררים כ -30 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ג ' לי פטלג ' לי פטל
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להוסיף ציפוי לתערובת שוקולד. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב ורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מורחים על פני בראוניז מקורר, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס ו 1 1/2 כפיות קצפת חשיפה על 30 עד 45 שניות, ערבוב פעם אחת, עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מוסיפים כמה טיפות נוספות של שמנת לשוקולד דק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
טפטוף על תערובת זיגוג. מקררים 1 עד 2 שעות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
7
חותכים 9 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי להפוך משולשים.
8
מקשטים עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה