בראוניז מוס פטל
בראוניז מוס פטל עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, ציפוי גבינת שמנת עשירה & שמנת, שבבי שוקולד חצי -weet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 11%. מתכונים דומים: בראוניז מוס פטל, בראוניז מוס פטל, ו בראוניז מוס פטל מסורתי.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של פאן). תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס עבור טפטוף. בקערה בינונית למיקרוגל, מניחים שבבי שוקולד שנותרו, 3/4 כוס שמנת ו 3 כפות ג ' לי פטל. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב פעם בכל דקה, עד שוקולד נמס. מערבבים עד שהתערובת חלקה (ייתכן שעדיין יש מעט ג ' לי לא מעורב). מקררים כ -30 דקות או עד מעובה מעט.
להוסיף ציפוי לתערובת שוקולד. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב ורך.
מורחים על פני בראוניז מקורר, החלקה למעלה.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס ו 1 1/2 כפיות קצפת חשיפה על 30 עד 45 שניות, ערבוב פעם אחת, עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מוסיפים כמה טיפות נוספות של שמנת לשוקולד דק, במידת הצורך.
טפטוף על תערובת זיגוג. מקררים 1 עד 2 שעות או עד סט.
חותכים 9 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי להפוך משולשים.