בראוניז על מקל
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מים, מקלות מלאכה, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז על מקל, בראוניז על מקל, ו PBJ על מקל.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). קו 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם לסכל כך לסכל משתרע על 2 אינץ ' על הצדדים של פאן. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים בראוניז במקפיא במשך 30 דקות.
הסר בראוניז מחבת על ידי הרמת רדיד; לקלף רדיד משני צדי בראוניז.
חותכים בראוניז לתוך 15 ברים מלבניים, 5 שורות על ידי 3 שורות. בעדינות להוסיף מקל מלאכה לתוך סוף כל בר, לקלף לסכל מן הסורגים.
מניחים על גיליון עוגיות; להקפיא 30 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על גבוה על 1 דקה; מערבבים עד חלקה. במידת הצורך, מיקרוגל נוסף 5 שניות בכל פעם. לטבול למעלה 1/3 עד 1/2 של כל בראוני לתוך שוקולד; מפזרים סוכריות.
שכב שטוח על נייר שעווה או נייר כסף לייבוש.